Ως ένα άτομο που έχει τις πολιτικές τους ελευθερίες

Ο καθένας μας, ο πελάτης έχει συγκεκριμένα δικαιώματα, τα οποία το Σύνταγμα εξασφαλίζει τον, μαζί με μια σειρά από νομοθεσίες που ελέγχει τον τομέα της υγείας. Η κύρια πολιτικών ελευθεριών αποτελείται από.

patient2

Το δικαίωμα σε δωρεάν ιατρικές λύσεις

Έχετε το δικαίωμα ισοδύναμο με την προσβασιμότητα στις υπηρεσίες υγείας που χρηματοδοτούνται από δημόσιους πόρους.

Η βοήθεια πρέπει να παρέχονται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες γνώσεις της φαρμακευτικής αγωγής.

Αν υπάρχουν κάθε είδους περιορισμοί στην προσβασιμότητα στις υπηρεσίες, θα πρέπει να είναι σε θέση να επωφεληθούμε από μια ισχυρή λίστα αναμονής, η οποία βασίζεται σε δίκαιη ευεξίας (που ονομάζεται γραμμή).

Όταν ευεξίας σας ή η ζωή παραμένει σε κίνδυνο, έχετε το δικαίωμα άμεση κλινική φροντίδα.

Στο παράδειγμα της κάθε είδους αμφιβολίες, μπορείτε να το ιατρικό επαγγελματία μιλήσει με έναν πιο επαγγελματικό ή συναρμολογούνται διαβούλευση με το γιατρό, τη μαία ή νοσηλεύτρια zasięgnęła, οι απόψεις ορισμένων μαίες ή νοσηλευτές. Αν ο γιατρός αρνείται, το γεγονός αυτό πρέπει να δένεται με την ιατρική σας έγγραφα.

patient4

Το δικαίωμα στην πληροφόρηση

Ο γιατρός πρέπει να περιγράψουν την κατάσταση της υγείας και της ευεξίας σας, μαζί με ό, τι είχαν, εκτελούνται διαδικασίες και την αξιολόγηση, καθώς και το τι λειτουργία θα πάρουν αυτό το φάρμακο. θα Πρέπει, επίσης, να γνωρίζουν τις πιθανές επιπτώσεις των μέτρων που λαμβάνονται φάρμακα.

Μπορείτε επίσης να παραιτηθεί από το δικαίωμα για τέτοιες πληροφορίες (πρέπει να οριστεί σαφώς η ποσότητα των λεπτομερειών που δεν επιθυμούν να).

Εάν τα δεδομένα που παρέχει θα πρέπει να μερικώς ή πλήρως πληρώσει ο γιατρός θα πρέπει να είναι σαφώς καθορισμένη. Στην περίπτωση των ατόμων ηλικίας 16-18 ετών, αυτές οι πληροφορίες πρέπει να επίσης να πάρετε τη νόμιμη παράγοντα (π. χ. γονιός).

Μπορείτε να αποφασίσετε που καθώς και τι πληροφορίες σχετικά με την υγεία Σας και την ευεξία σας, μπορεί να μετακινηθεί (π. χ. οικογένεια, φίλοι, μμε). Μπορείτε επίσης να ορίσετε να μην κάνει σε κανέναν.

Το δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή

Έχετε το ιδανικό πληροφορίες άμυνας, καθώς και την εμπιστευτικότητα των λεπτομερειών σχετικά με την κατάσταση της υγείας, με την πρόοδο της θεραπείας, καθώς και την αποκλειστική ζωή, την οικογένεια και ειδικό. Προσβολή της ιδιωτικής ζωής είναι δυνατή μόνο όταν μπορεί να δημιουργήσει κίνδυνο για την ευεξία και ζωή και άλλα άτομα.

patient

Το δικαίωμα να συναινέσει σε ιατρική

Μετά την απόκτηση από το γιατρό λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία σας, έχετε το δικαίωμα να Εκφράσουν την συγκατάθεσή του για την έρευνα. Να θυμάστε ότι μπορείτε πάντα να επιλέξετε να μην συμφωνήσω.

Διαφορετικά θα αποδεχθεί να παραμείνει στο κέντρο υγείας, καθώς και όλα τα διάφορα άλλα κλινική έρευνα και, επίσης, υπηρεσίες. Η έγκριση αυτή μπορεί να εκφράζεται με το στόμα, στη σύνθεση ή μέσω συνήθειες που δεν είναι βέβαιοι για το κατά πόσο επιθυμείτε να συνεχίσετε.

Προσοχή! Γραπτή συγκατάθεση είναι απαραίτητη στην περίπτωση της ιατρικής θεραπείας ή τη χρήση της θεραπείας ή την ιατρική διάγνωση, που ξεχωρίζει για αύξησε τον κίνδυνο.

patient3

Πρέπει να ξέρετε. Αν το παιδί είναι ηλικίας 16– 18 ετών συναινεί για την προμήθεια παροχών του ασφαλιστηρίου και τον νόμιμο εκπρόσωπό του (π. χ. μαμά και μπαμπά) έχει διαφορετική γνώμη, το δικαστήριο, φύλαξη θα αναλάβει αυτό το ζήτημα απόφασης.

Το δικαίωμα αφορά την οικειότητα και την αυτο-σεβασμό

Αξίζει να αυτοσεβασμό, καθώς και της ιδιωτικής ζωής, ενώ η απόκτηση κλινικών πλεονεκτήματα. Ως αποτέλεσμα, η διαδικασία της υγειονομικής περίθαλψης πρέπει να είναι αυτοί οι άνθρωποι που το χρειάζονται. Η ύπαρξη άλλων ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και να κάνει τους γιατρούς, καθώς και το ιατρικό μαθητές που ζητεί την άδεια και επίσης συγκατάθεση του γιατρού που δίνει οφέλη.

Μπορείτε να προετοιμαστούν για τη μελέτη ή τη λειτουργία σε μια ξεχωριστή τοποθεσία, έτσι ώστε να ήταν αδύνατο να το παρακολουθήσετε και να ακούσετε. Αν έχετε βάλει στο κρεβάτι ή σοβαρά άρρωστος, και, επίσης, ότι στην αίθουσα του multiplayer, η έρευνα θα πρέπει να πραγματοποιηθεί πίσω από μια οθόνη ή ένα πτερύγιο.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *