Η ταχυκαρδία προκαλείται από τον ρυθμό της καρδιακής επιτάχυνσης ή ακανόνιστο. Μάθετε πώς να επιβραδύνετε τον καρδιακό ρυθμό προτού επισκεφτείτε γιατρό.

Πιστεύεται ότι η συχνότητα καρδιακής συχνότητας κυμαίνεται μεταξύ 60 και 100 παλμών έως το λεπτό. Μερικοί ειδικοί, ωστόσο, τείνουν να πιστεύουν ότι η συχνότητα καρδιάς για να ξεκουραστεί το ιδανικό είναι 50-70 παλμούς.

Οι αιτίες που μπορεί να προκαλέσουν την ταχυκαρδία μπορεί να είναι επικίνδυνες (καρδιακές παθήσεις, αναιμία) ή αντιπροσωπεύουν μόνο την αντίδρασή μας στις καταστάσεις στις οποίες ζούμε (στρες, πυρετός, άσκηση). Εάν λάβετε υπόψη ότι η καρδιά σας λειτουργεί πιο γρήγορα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

Από αυτήν την άποψη, εδώ είναι μια λίστα με τεχνικές που μπορεί να είναι η πρώτη θεραπεία για την επιβράδυνση της καρδιάς.

Ελιγμός της

Ο ελιγμός της Valsalva είναι μια τεχνική αναπνοής που οδηγεί σε διαφορετικές και γρήγορες αλλαγές στη συχνότητα της καρδιάς.

Πως να το κάνεις :

  • Τσιμπήστε τη μύτη με τα δάχτυλα του ενός χεριού.
  • Σκάσε;
  • Espria, σαν να φουσκώνουν οι ίδιοι ένα μπαλόνι.
  • Βραβεία προς τα κάτω, σαν να έχει το ίδιο εντερική κίνηση.
  • Κάντε αυτήν την τεχνική για περίπου 10 – 15 δευτερόλεπτα.

Κρύο νερό

Αυτή η μέθοδος είναι αποτελεσματική επειδή διεγείρει το νεύρο του κόλπου που βοηθά στον έλεγχο του καρδιακού ρυθμού. Εάν αισθάνεστε ότι ο παλμός της καρδιάς σας είναι γρήγορος, δοκιμάστε να πασπαλίζετε κρύο νερό στο πρόσωπό σας.

Μπορείτε επίσης να βυθίσετε το πρόσωπό σας σε έναν νεροχύτη γεμάτο νερό ή μια λεκάνη γεμάτη με κρύο νερό. Κρατήστε το πρόσωπό σας υποβρύχιο για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Μασάζ κόλπων καρωτίδων

Το μασάζ της καρωτίδας του μαστού βοηθά επίσης στην επιτάχυνση της καρδιάς. Αυτή η αρτηρία τρέχει κατά μήκος του λαιμού μας κοντά στο νευρικό αόριστο. Ένα ελαφρύ μασάζ αυτής της αρτηρίας με την άκρη των δακτύλων διεγείρει το νεύρο και μειώνει τη συχνότητα της καρδιάς.

Πιείτε παγωμένο νερό

Σύμφωνα με αυτήν την έρευνα, υπάρχει ένας τρόπος απλώς να χαμηλώσετε τον καρδιακό ρυθμό. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιείτε νερό πάγο γιατί διεγείρει το νευρικό αόριστο. Αυτό με τη σειρά του επιβραδύνει την καρδιά ως αντανάκλαση της φύσης.

Αναπνεύστε βαθιά

  • Αποπνέω;
  • Κρατήστε την αναπνοή σας και μετρήστε στο 5 ή όσο το δυνατόν περισσότερο
  • Εισπνεύστε αργά και μετά εκπνεύστε το νέο.
  • Επαναλάβετε τη διαδικασία.

Πάρτε ένα φάρμακο

Κάθε οργανισμός ανταποκρίνεται στη θεραπεία με διαφορετικούς τρόπους.

Εάν κάτι από τα παραπάνω βοηθά και έχετε ήδη συμβουλευτεί έναν γιατρό, ήρθε η ώρα να λάβετε υπόψη την πρόσληψη φαρμάκων.

Στην ημέρα του σήμερα, στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλά φάρμακα που μπορούν να βοηθήσουν με αυτό το πρόβλημα.

Καρδιά λιγότερο αποτελεσματική , αλλά ότι προσπαθεί τόσο πολύ, και η κυκλοφορία ακανόνιστη και ανεπαρκής , ο κίνδυνος σχηματισμού θρόμβων αίματος στην καρδιά ή στα αγγεία τους (θρόμβωση): Αυτό συμβαίνει όταν μια αρρυθμία υπερκοιλιακή δεν διαγνωστεί και χωρίς σωστή θεραπεία, από περιστασιακά γίνεται χρόνια .

Με μαρμαρυγή, μόνιμο κολπικό, έως καιρό, μπορεί να έχετε μια σειρά επιπτώσεων στην υγεία γενικά μεταξύ των οποίων καρδιακή ανεπάρκεια (ή καρδιακή ανεπάρκεια), εγκεφαλικό επεισόδιο, εγκεφαλική ανεπάρκεια νεφρού και πνευμόνων εμβολής. Μια αιτία αυτών των επιπλοκών, οι προσδοκίες της διαβίωσης είναι χαμηλότερες και υπάρχει ο κίνδυνος θανάτου νωρίς …

Αλλά προσοχή, για να έχουμε παρόμοιες, δραματικές συνέπειες, είναι απαραίτητο η διαταραχή που την αντιμετωπίζουμε πολύ σοβαρά, να παραμεληθεί και που συνοδεύεται από άλλους παράγοντες καρδιαγγειακού κινδύνου. Ας πάμε τότε για να παραγγείλουμε, και μαθαίνουμε, για ένα πράγμα, να αναγνωρίζουμε τα συμπτώματα της μαρμαρυγής Atrial.

Ως εργασία στην καρδιά και το σύστημα αγγειακό;

Κολπική μαρμαρυγή: συμπτώματα και τύποι

Εάν δεν έχετε υποβληθεί ποτέ σε ΗΚΓ έξι, γνωρίζετε ότι ο ρυθμός του καρδιακού παλμού είναι ένας σημαντικός δείκτης της κατάστασης της υγείας της καρδιάς σας. Η ρύθμιση του ρυθμού είναι θετική στο δείκτη, αντίστροφα, ο παλμός είναι πολύ κοντά μεταξύ τους , μπορεί να αντιπροσωπεύει ένα σήμα συναγερμού .

Μια κολπική μαρμαρυγή, για παράδειγμα. Σε αυτήν την περίπτωση τα συμπτώματα – όταν υπάρχουν – συνδέονται ακριβώς με τις ανωμαλίες του καρδιακού παλμού, επειδή η αρρυθμία μας μιλάει για έναν πολύ γρήγορο ρυθμό, αλλά επίσης και πάνω απ ‘όλα έναν αλλοιωμένο, ανώμαλο, ακανόνιστο ρυθμό.

Έτσι, ανακαλύπτουμε όλα τα πιθανά σημάδια μαρμαρυγής, κολπικά :

  • Αίσθηση γενικής κόπωσης, αδυναμίας
  • Ταχυκαρδία, η καρδιά που χτυπά πολύ γρήγορα ή τόσο περίεργα, αίσθημα παλμών.
  • Αίσθημα ότι έχεις την καρδιά σου στο λαιμό μου .
  • Νιώθοντας ότι η καρδιά “βγαίνει από το στήθος “.
  • Εκπληκτική;
  • Αίσθηση καταπίεσης στο κέντρο του θώρακα, αγωνία
  • Δύσπνοια , «πείνα» για αέρα, δύσπνοια
  • Επεισόδια συγκοπής (ξαφνική λιποθυμία)
  • Υπερβολική κόπωση όταν εργάζεστε σωματικά ή γενικά υπό άγχος.
  • Η υπερβολική εφίδρωση ?
  • Πόνος στο στήθος.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *