Για να χάσετε βάρος σε μια εντελώς υγιή ώστε να κάνετε μερικές μικρές αλλαγές στη διατροφή σας και να κάνετε μικρές ασκήσεις σωματικές σε καθημερινή.

Πώς να χάσετε 500 θερμίδες για την ημέρα χωρίς να χάσετε την υγεία. Η απώλεια υγιούς βάρους δεν απαιτεί απαραίτητα ένα πρόγραμμα τυπικά ασκήσεων αερόμπικ.

Αποδεικνύεται ότι η άσκηση αερόβια (μία άσκηση που απαιτεί κάθε μέρα μια φορά περισσότερη δραστηριότητα για να επιταχυνθεί ο σφυγμός σε ένα ρυθμό που δίνεται, p.ej. 120 παλμοί ανά λεπτό) παρέχει οφέλη και είναι ένας καλός τρόπος για να χάσετε το πλεόνασμα θερμίδων και να μειώσει το άγχος

Υπάρχουν επίσης τρόποι λιγότερο επίσημοι για την αύξηση του επιπέδου δραστηριότητας για να αποφευχθεί η συσσώρευση θερμίδων που δεν είναι επιθυμητή.

Η απώλεια 500 θερμίδων την ημέρα αντιπροσωπεύει εβδομαδιαία απώλεια περίπου 400 γραμμαρίων βάρους. Θυμηθείτε ότι μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές τις 500 θερμίδες εάν δεν καταναλώνετε πολλές φορές την ημέρα ή παίρνετε μία ζωή κάθε φορά πιο ενεργή. ή καλύτερα ακόμα, τα δύο πράγματα ταυτόχρονα.

Αλλαγές στη διατροφή

  • Κάθε μία από τις αλλαγές που εκτίθενται εδώ αντιπροσωπεύει μία μείωση 250-300 θερμίδων για την ημέρα:
  • Μειώστε την ποσότητα κρέατος που τρώτε ανά ημέρα κατά περίπου 100 γραμμάρια.
  • Κόβουμε σε δύο κουταλιές της σούπας για την καθημερινή κατανάλωση βουτύρου, μαργαρίνης ή λαδιού.
  • Πίνετε μισό λίτρο λιγότερο από τα ποτά με αφρώδη σάκχαρα, καθώς και την μπύρα.
  • Μην πάρετε στεγνά γλυκά, γλυκά και φρούτα.
  • Αλλαγές στη σωματική δραστηριότητα
  • Κάθε μία από τις αλλαγές που εκτίθενται εδώ αντιπροσωπεύει μία μείωση των 250-300 θερμίδων.
  • Περπατήστε με μέτριο ρυθμό για 60 λεπτά την ημέρα. Αυτό μπορεί να χωριστεί σε μικρές βόλτες κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Φροντίστε τον κήπο ή τον οπωρώνα για 50 λεπτά καθημερινά.
  • Εξασκηθείτε στο κολύμπι για 30 λεπτά την ημέρα.
  • Οδήγηση με ποδήλατο για 25 λεπτά την ημέρα.

Εάν χάσετε περίπου 500 θερμίδες την ημέρα, θα χάσετε 400 γραμμάρια την εβδομάδα. Και δεν χρειάζεται να πεθάνεις από πείνα ή κουραστική άσκηση.

Καίνε το λίπος

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Οι πληροφορίες που παρέχονται με αυτό το μέσο δεν θα χρησιμοποιηθούν σε καμία περίπτωση, δεν θα αντικαταστήσουν μια υπηρεσία υγειονομικής περίθαλψης άμεσα, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιούνται για την εξακρίβωση μιας διάγνωσης ή την επιλογή μιας θεραπείας σε περιπτώσεις ατόμων.

Σε αυτήν την υπηρεσία δεν θα γίνει καμία σύσταση, ρητή ή σιωπηρή, σχετικά με τα ναρκωτικά, τις τεχνικές, τα προϊόντα κ.λπ. … που αναφέρονται μόνο με αντικειμενικές πληροφορίες. Η χρήση αυτής της υπηρεσίας πραγματοποιείται υπό την αποκλειστική ευθύνη των χρηστών.

Οι πληροφορίες που ανταλλάσσονται σε αυτήν την υπηρεσία είναι εμπιστευτικές, ωστόσο το περιεχόμενό της μπορεί να δημοσιευτεί χωρίς να γίνεται αναφορά σε προσωπικά δεδομένα.

Πίνετε το τσάι σε μια δίαιτα βοηθάει στο dimagrare πιο γρήγορα. Συγκεκριμένα, συνιστώνται πέντε τύποι τσαγιού για την απώλεια βάρους ή το πράσινο τσάι, το τσάι Oolong, το τσάι στη μέντα, το τσάι Λευκό και το ρομπότ.

Αλλά βλέπουμε λεπτομερώς το γιατί και ποιος να επιλέξουμε με βάση τον τύπο της διατροφής που ακολουθείτε. Το πράσινο του τσαγιού είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς θα πρέπει να πίνεται πριν ασκείστε, βοηθά στην καύση λίπους:

Oλα οφείλονται στις κατεχίνες, ουσίες που βοηθούν στην καταστροφή των κυττάρων του λίπους.

Το τσάι oolong ή μαύρο τσάι πρέπει να καταναλώνεται τακτικά για να αδυνατίσει. Οι συμμετέχοντες σε μια μελέτη για το τσάι oolong είναι σε θέση να χάσουν βάρος κατά 3 κιλά πίνοντας τακτικά το τσάι σε ένα μήνα.

Το τσάι έως το δυόσμο είναι ιδανικό για όσους θέλουν ένα φάρμακο λιγότερο συναρπαστικό και για όσους υποφέρουν από πείνα υποχρεωτική και τείνουν να τρώνε πάρα πολύ (και έξω από το γεύμα).

Το λευκό τσαγιού είναι γνωστό ως ένας ισχυρός καυστήρας λίπους, ενεργεί στον μεταβολισμό των λιπών, και ιδιαίτερα στη συσσώρευση σπλαχνικών λιπιδίων, και στη συνέχεια στην κοιλιά.

Το τσάι του roobois λαμβάνεται με απόχρωση των φύλλων κόκκινα και είναι πλούσιο σε φλαβονοειδή: χρήσιμο για όσους έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση, υπερβολικό βάρος, προβλήματα καρδιαγγειακά και διαβήτη. Η ασφαλατίνα μειώνει την νευρική πείνα.

ΓΙΑΝΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *